Entrada destacada

El temps de les cireres

En els propers dies trobareu en aquest blog unes quantes receptes amb cireres: en tenim tantes que no sabem com menjar-les! L'estimaré s...

dilluns, 3 d’octubre del 2011

Crema de llimona



Ingredients (4 persones)
  • 2 iogurts naturals.
  • 2 tasses (de les de cafè) de llet condensada.
  • 1/2 tassa (de les de cafè) de suc de llimona.
  • Ratlladura de la pell d'una llimona.
    Preparació

    És un postre molt senzill de fer i queda molt bo. Cal barrejar amb batedora elèctrica tots els ingredients i repartir la barreja en 4 copes. Fer-lo la nit abans i posar-lo a la nevera.
    Treure de la nevera una mitja hora abans de servir. Es pot guarnir amb una rodanxa de llimona o amb una espiral fina de pela de llimona posada a la boca de la copa.

    Aquesta recepta ens ha arribat gràcies a l'Anna Guillén.

    1 comentari:

    1. Unes postres ràpides i sencilles!!!! Ben bones ara que encara ens fa estiuet. Petons,

      ResponElimina