Ingredients
- nata dolça de pastisseria
- xocolata sense llet
- mantega
- fruits petits variats : litxis, groselles, maduixes,..
- sucre
Preparació:
Desfer la xocolata amb una mica de mantega, a bany Maria.
Preparar uns motlles cilíndrics per a pastissets i recobrir-los interiorment amb una làmina de plàstic de la mateixa forma que el motlle. Estendre amb una espàtula la xocolata desfeta, no massa líquida, sobre les parets interiors del motlle, deixant que a la part superior quedi el marge irregular. Posar al congelador per tal que solidifiqui.
Preparar uns motlles cilíndrics per a pastissets i recobrir-los interiorment amb una làmina de plàstic de la mateixa forma que el motlle. Estendre amb una espàtula la xocolata desfeta, no massa líquida, sobre les parets interiors del motlle, deixant que a la part superior quedi el marge irregular. Posar al congelador per tal que solidifiqui.
Quan els cilindres de xocolata siguin sòlids, treure'ls dels motlles amb molta cura. Posar-ne un en un plat de postres, afegir una cullerada de nata a dins, i a sobre una fruita petita (maduixa, litxi, grosella,..), i una fulla de xocolata per a completar-ho.
Acabar el plat amb fruites vermelles i afegir finalment un xarop de maduixa i sucre caramelitzat.
És un postre de festa Major, del que no s'ha d'abusar.
Acabar el plat amb fruites vermelles i afegir finalment un xarop de maduixa i sucre caramelitzat.
És un postre de festa Major, del que no s'ha d'abusar.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada