Ara que l'albercoc està en plena temporada, en el nostre albercoquer encara no han acabat de madurar els fruits, degut al mal temps que hem tingut, i estic esperant per a gaudir de l'aroma i el sabor dels albercocs madurs; mentrestant, he afegit unes quantes receptes amb aquesta fruita com a ingredient principal, de blocs que m'agraden a "Què es cou per altres blocs";
Quan tingui albercocs madurs, ja en faré alguna nova recepta..
Dues receptes de l'any passat, melmelada d'albercocs i cireres, i pastís d'albercocs i ametlles:
ooooh no hi ha res més bo que a anar al tros de casa a menjar albarcocs directament de l'arbre! Ara que estic a Argentina és quan trobo a faltar més la fruita de Lleida!!!
ResponEliminaL'altra és aprendre els noms de les fruites i verdures en Argentí, com per exemple els albarcocs que es diuen "damascos"!
No sé si m'agraden més les teves receptes o les teves fotos, et felicito! Des del panell de isic.cat es troben blogs realment molt interessants!!!
Ares
mmmm he de dir que quan vius fora de casa veure aquests plats fan venir una gran "morrinya". A vegades es difícil poder fer les receptes casolanes al peu de la lletra i acabes adaptant-les com per exemple com menjar el asado del dia desprès i que no estigui sec? doncs que fagi un bon xup-xup amb samfaina i ja tenim la recepta de fusió jajaja
La veritat és que des del stic.cat és decobreixen blogs tan interessant com el vostre, el qual des de ja tindré en compte pels pròxims menus!
Salutacions
Ares
Més menjar en argetí