Entrada destacada

El temps de les cireres

En els propers dies trobareu en aquest blog unes quantes receptes amb cireres: en tenim tantes que no sabem com menjar-les! L'estimaré s...

dilluns, 2 de juny del 2014

El nostre primer pa de casa..


Fa dies que volia fer pa casolà..i ahir em vaig decidir a provar-ho. A partir d'una massa mare de pa i amb una de les receptes de Iban Yarza, aquesta tarda he preparat una massa per al pa, que espero coure aquesta nit..no sé com sortirà, però..és tant interessant veure com canvia la textura de la massa!


El resultat ha estat un pa molt pla, amb la molla no molt esponjosa; els talls que li vaig fer no van ser prou profunds i no va pujar gaire, però en canvi ha sortit molt bo pel que fa al gust. La veritat és que per ser el primer tampoc ha estat tant malament, i entre dinar i berenar ja quasi l'hem acabat.
A la següent recepta podeu veure'l amb el berenar.

4 comentaris:

  1. Encara no he fet cap pa del llibre de l'Iban Yarza, a veure si per les vacances.... De moment, aquesta massa té molt bona pinta. Fins demà.

    ResponElimina
  2. Encara no tinc el llibre, però demà el penso comprar..tu també el tens ?

    ResponElimina
  3. oi que no és difícil? Tot és qüestió de començar! A casa ens agrada molt, fer-ne, des que fa temps que ens hi vam posar. Segur que en vau gaudir, i aquella oloreta que deixa a la cuina no té preu!

    ResponElimina
  4. No gens. Vaig estar una estona de diumenge preparant la massa per a fermentar, i el vaig coure el dia següent a la tarda. Avui ja he preparat una nova massa per a demà..

    ResponElimina