Ingredients:
- un conill a talls;
- 1 ceba;
- 1 copa de vi negre;
- 1 copa d'aigua;
- 2 fulles de llorer;
- 1 llesca de pa torrat;
- oli;
- vinagre;
- sal.
Preparació:
En una paella, fregir el pa torrat amb una mica d'oli. Treure el pa i mullar-lo amb vinagre. Reservar.
A continuació, coure la ceba tallada a trossos amb el mateix oli amb que hem fregit el pa (si cal, afegir més oli); quan sigui ben potxada, afegim els talls de conill i deixem coure a foc mitjà. Quan estigui rostit, salem i afegim una picada d'all, julivert i el pa que havíem reservat, i continuem la cocció. Afegim també la copa de vi i el llorer, i finalment l'aigua fins a cobrir els talls. Deixem al foc una estona, fins que estigui ben cuit.
Si es vol encara més aromàtic, podem afegir una mica de romer i timó.
Servir calent.
Uau! M'encanta el conill, i aquest teu es menja amb la vista... quines fotos més boniques per il·lustrar la recepta, Rosa!
ResponEliminaSi, estava molt bo...Gràcies pel comentari, Marina!
ResponEliminaDoncs jo he comprat un conill aquest matí, mira per on.... una bona idea per fer-lo. I unes fotos precioses. Bon cap de setmana.... que ja s'acaba!
ResponElimina