Entrada destacada

El temps de les cireres

En els propers dies trobareu en aquest blog unes quantes receptes amb cireres: en tenim tantes que no sabem com menjar-les! L'estimaré s...

diumenge, 2 de juny del 2013

Crema de iogurt amb llima i fruites grogues

Avui ja sembla que comença l'estiu, després de molts dies de fred i de feina...hem baixat al jardí a passar la tarda, i per a celebrar el bon temps he preparat una crema de iogurt freda amb fruites..refrescant i nutritiu.

Ingredients per a dues persones:
  • 1 iogurt natural;
  • 50 g de mató;
  • 1 llima;
  • 2 préssecs;
  • 1 nispro;
  • una cullerada de llet condensada.
Barregem el iogurt amb el mató fins que quedi una crema homogènia; afegim la llet condensada i incorporem a la mescla.
Apart, fem un batut amb un préssec dolç, i l'afegim a la crema passant-lo per un colador xinès; continuem mesclant; finalment incorporem una culleradeta de suc de llima i ratlladura de la pell de la mateix llima. Aboquem en un vas o copa, i deixem a la nevera un parell d'hores com a mínim.
En el moment de servir, fer unes quantes boles de fruita groga ( per exemple, un nispro i un altre préssec) i decorem la crema. Acabem amb una rodanxa de llima.
 

1 comentari:

  1. Hola Rosa, entre xarrup i xarrup d'aquesta copeta, passa't pel meu blog, tinc una cosa per tú.http://mansanesinopomes.blogspot.com.es/2013/06/el-nostre-primer-premi.html

    ResponElimina