Entrada destacada

El temps de les cireres

En els propers dies trobareu en aquest blog unes quantes receptes amb cireres: en tenim tantes que no sabem com menjar-les! L'estimaré s...

dijous, 6 de juny del 2013

Un premi pel blog!

 Gràcies, Chus!

Aquest premi virtual de part de la Chus, companya i amiga, m'ha fet molta il.lusió, i més des de que totes dues compartim també l'afició per la fotografia de cuina. Com que no et puc donar també el meu premi, aquí tens unes herbes aromàtiques que tinc plantades al jardí...

Romaní, del meu jardí...


Quan es rep aquest premi, cal :
  • Agrair el premi a la persona que te l'ha donat,
  • Atorgar el premi a altres 13 blocs que tinguin menys de 200 seguidors, i finalment,
  • Avisar als blogs dels premis.
I aquí teniu la meva llista de premiats..i deixo el primer premi per demà.

La mujer del fotógrafo es química: com tots els meus blogs preferits, té bones imatges. I la seva autora també fa tallers de cuina; encara que per mi queda molt lluny, és interessant aquesta combinació de blog de cuina i de cursets..



Cotó de sucre: l'he escollit encara que passi una mica dels 200 seguidors: fa temps que el segueixo, el tinc als meus preferits; interessants les seves receptes i ben fetes les seves fotos.

Coure Coulants: bon blog de pastissos i llaminadures, amb el coulant de protagonista...també passa una mica dels 200 seguidors..

Le fabuleux destin du chocolat : encara que últimament no està molt actiu, m'agraden molt les seves entrades. Estic esperant que reprengui de nou l'activitat...

Mi cocina naranja: els plats ben fets, les fotos també.

Pa amb oli i xocolata: el títol del blog ja em porta records d'infantesa..i moltes de les seves elaboracions son també les que fem a casa.

A l'ombra de la figuera: blog d'una andorrana que viu al Pallars, amb receptes de base catalana i molts apunts de cuina de muntanya, com el civet de cèrvol, l'aperitiu pallarés, el pit de gall dindi farcit...també té receptes més internacionals, però sempre amb bones imatges.

Gescmack!! dolços per a tothom!

Plou formatge: receptes creatives, com l'aperitiu de figues amb cruixent de camembert, o Steak tartar de ceps i carxofes. Sempre m'agrada visitar-lo..

La Pitxella: té poques entrades, i des del novembre no n'hi ha cap de nova, però m'agrada com escriu.

Bocadillo suculento. No només hi ha entrepans...



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada