Crema aromàtica per a acompanyar un pa torrat..
Ingredients:
- olives negres;
- formatge de cabra fresc o de rulo;
- una mica de tòfona, ratllada o en pols;
- sal de tòfona;
- oli d'oliva.
Tallar les olives a trossos petits i afegir-les al formatge també trencat a trossos en un recipient per a picadora. Posar un raig d'oli i la sal de tòfona, i barrejar amb una picadora o batedora elèctrica. Si es vol , també es pot barrejar deixant trossos més grans. Té un color bastant fosc, però és bona..
Acabar d'aromatitzar amb una ratlladura o pols de tòfona. Guardar a la nevera en un recipient hermètic.
Les torrades tenen una pinta exquisida!
ResponEliminaTens un premi al meu bloc!!!
Un petó molt gros! :D
http://lleonadelaboratori.blogspot.com.es/2012/09/tornada-la-rutina-o-pastis-de-xocolata.html