Entrada destacada

El temps de les cireres

En els propers dies trobareu en aquest blog unes quantes receptes amb cireres: en tenim tantes que no sabem com menjar-les! L'estimaré s...

divendres, 7 de setembre del 2012

Olivada amb formatge i tòfona


Crema aromàtica per a acompanyar un pa torrat..


Ingredients:
  • olives negres;
  • formatge de cabra fresc o de rulo;
  • una mica de tòfona, ratllada o en pols;
  • sal de tòfona;
  • oli d'oliva.

Tallar les olives a trossos petits i afegir-les al formatge també trencat a trossos en un recipient per a picadora. Posar un raig d'oli i la sal de tòfona, i barrejar amb una picadora o batedora elèctrica. Si es vol , també es pot barrejar deixant trossos més grans.  Té un color bastant fosc, però és bona..
Acabar d'aromatitzar amb una ratlladura  o  pols de tòfona. Guardar a la nevera en un recipient hermètic.
Es pot utilitzar per untar el pa torrat, o per afegir a unes tomates tallades per la meitat..



1 comentari:

  1. Les torrades tenen una pinta exquisida!
    Tens un premi al meu bloc!!!
    Un petó molt gros! :D

    http://lleonadelaboratori.blogspot.com.es/2012/09/tornada-la-rutina-o-pastis-de-xocolata.html

    ResponElimina