Entrada destacada

El temps de les cireres

En els propers dies trobareu en aquest blog unes quantes receptes amb cireres: en tenim tantes que no sabem com menjar-les! L'estimaré s...

dissabte, 18 de juny del 2011

Verdures a la brasa

Avui hem arribat tard a casa i ens hem decidit per unes verdures a la brasa...


Només cal tenir a mà unes quantes verdures variades, oli d'oliva, sal i una planxa per a fer brases. Es talla la tomata per la meitat, els carbassons a rodanxes, i dels espàrrecs verds s'elimina la part que sigui massa dura; se salen ( si es sal en escates, tipus Maldon, millor ) i es posen a la brasa; s'hi posa un bon oli d'oliva i es deixen coure fins que quedin cruixents, no massa cuites.



Es pot acabar el plat amb un ou dur tallat per la meitat.

Senzill i ràpid; és un dels meus plats preferits.
I si les verdures son ecològiques, com aquestes tomates i els carbassons, de http://cistellsalpuntbio.blogspot.com/ no hi ha color!


1 comentari:

  1. Les verduretes a la planxa, o brasa, sem`pre saludables i sempre boníssimes!

    PTNTS
    Dolça

    ResponElimina