Entrada destacada

El temps de les cireres

En els propers dies trobareu en aquest blog unes quantes receptes amb cireres: en tenim tantes que no sabem com menjar-les! L'estimaré s...

dilluns, 13 de juny del 2011

Cirera, fruita de primavera

Ahir vaig collir cireres del cirerer de casa; em sembla que no ens les podrem acabar, de tantes que n'hi ha!. Per això m'he dedicat a fer-ne fotos i a buscar algunes receptes per a cuinar-les. Les trobareu a l'apartat de Que es cou pels altres blocs.

De tots els plats, em quedo amb els Gelats de pal bicolors, de La cuina vermella.. I vosaltres ?

2 comentaris:

  1. No us les podreu acabar? Diguem per on he de passar i t'ajudo, jejej ;-)

    Aquesta recepta et pot ajudar a gastar-ne unes quantes!! http://nototsonpostres.blogspot.com/2009/06/per-corpus-gegants-i-coques-de-cireres.html

    PTNTS
    Dolça

    ResponElimina
  2. Té bona pinta, aquesta coca; ja l'he passat a la cuinera...a veure com li surt!. Gràcies.

    ResponElimina