De tots els plats, em quedo amb els Gelats de pal bicolors, de La cuina vermella.. I vosaltres ?
Entrada destacada
El temps de les cireres
En els propers dies trobareu en aquest blog unes quantes receptes amb cireres: en tenim tantes que no sabem com menjar-les! L'estimaré s...
dilluns, 13 de juny del 2011
Cirera, fruita de primavera
De tots els plats, em quedo amb els Gelats de pal bicolors, de La cuina vermella.. I vosaltres ?
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
No us les podreu acabar? Diguem per on he de passar i t'ajudo, jejej ;-)
ResponEliminaAquesta recepta et pot ajudar a gastar-ne unes quantes!! http://nototsonpostres.blogspot.com/2009/06/per-corpus-gegants-i-coques-de-cireres.html
PTNTS
Dolça
Té bona pinta, aquesta coca; ja l'he passat a la cuinera...a veure com li surt!. Gràcies.
ResponElimina