- 4 talls grossos de rap o de lluç, o 8 de petits
- 250 g d'anelles de calamars
- 8 llagostins
- 8 escamarlans
- 12 musclos o 200 g de cloïsses
- 200 g de tomata
- 1 ceba
- 2 dents d'all
- 2 branques de julivert
- oli, sal
Es netegen els musclos o les cloïsses rebutjant els que estiguin passats. Es posen en una paella al foc perquè s'obrin, i a mesura que es van obrint es treuen del foc i es retira la closca buida en el cas dels musclos. Reservar-los.
Es posa al foc una paella amb oli i es fregeix el rap enfarinat. Reservar.
Els calamars es couen en una cassola amb una mica d'oli i a foc lent i tapats durant uns 5 minuts. Reservar.
En una cassola de fang o en una paella, es cou a foc lent la ceba tallada menuda, amb un bon raig d'oli. Quan estigui transparent s'hi afegeixen els alls i el julivert picats, i tot seguit la tomata pelada i passada per un colador de malla grossa.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada