Ingredients:
- Unes fulles d'enciam, que sigui verd;
- una branca d'api;
- julivert;
- alvocat;
- 2 pastanagues;
- una làmina de pasta filo;
- oli, vinagre de moscatell i sal; i
- una llimona.
"Con esta ensalada participo en la campaña #Ponunaensalada en tu verano 2015 que organiza Sugg-r and some Salt con la colaboración de Claudia & Julia, Lafiore, Señoríos de Relleu, Un huerto en mi balcón y Vive la Fruta {del huerto a tu casa u oficina}.
Preparació:
Tallem l'enciam, l'api i el julivert a trossos petits i els passem per la liquadora. Afegim unes gotes de llimona per evitar l'oxidació. Colar i refredar a la nevera.
Mentre refreda, coem lleugerament les pastanagues en un cassó amb aigua i unes gotes de suc de llimona. A mitja cocció, treure del foc i posar en un bol amb aigua i gel.
Per preparar els rotlles d'alvocat: el tallem a quadradets, afegim llimona i sal, i farcim els rotlles de pasta filo amb l'alvocat. Reservem fins a emplatar.
En el moment de servir, posem la sopa d'enciam al voltant de la pastanaga, i a damunt situem 2 rotlles d'alvocat. Amanim unes gotes de vinagreta, i ja es pot menjar..
Variant: enlloc de fer els rotlles, podem posar l'alvocat tallat a quadrats directament al plat, i afegir un tomàquet cherry.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada