![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEghp_oGkmvHCceQYqCA15ZrIc6oiwa6_HCHL0zRor2pVbapV8ztSq-BzbqudnwQW8szPnbOTv0_7PYerntqUh07IBKgMfqbLaiwmyzuZvV6O7-7ytOdiY4bh3mWMFxb4bgz2aJeMTMVays/s1600/amanida+de+quinoa+i+api+1aa.jpg)
Ingredients:
- Quinoa , en aquest cas de cultiu ecològic;
- brots d'alfals o de soia;
- tomàquets cherry;
- ravenets;
- pastanaga;
- cogombre;
- mitja llimona;
- oli d'oliva;
- sal i vinagre de sidra.
- I brots d'enciam, si es vol, per a completar el plat.
"Con esta ensalada participo en la campaña #Ponunaensalada en tu verano 2015 que organiza Sugg-r and some Salt con la colaboración de Claudia & Julia, Lafiore, Señoríos de Relleu, Un huerto en mi balcón y Vive la Fruta {del huerto a tu casa u oficina}.
Posem la quinoa a coure en un cassó amb aigua. quan sigui cuita, l'apartem del foc i la posem sota l'aigua fresca per a parar la cocció. Deixem escórrer en un colador.
Tallem l'api, el cogombre i la pastanaga a tires fines, els ravenets a quarts, i els tomàquets cherry els tallem també a quarts però sense acabar-los de separar del tot.
Tallem també pastanaga i api a talls petits i els reservem.
Posem en un bol la quinoa, l'api i la pastanaga tallats petits, i hi afegim els brots d'alfals. Mesclem amb cura, i amanim amb una barreja del vinagre de sidra, l'oli i la sal.
A damunt i posem els tomàquets cherry i uns quants brots més d'alfals, i als laterals del bol hi posem les tires d'api, cogombre i pastanaga, i els ravenets. Acabem d'amanir i servim de seguida, amb una rodanxa de llimona de decoració.
I si voleu, acompanyeu-ho amb uns brots d'enciam.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgeV7IpaDLGNclghwb-phoVRxZdc9-dS7PDbNp4kurl4234iwFQFK2IjGv5GSFICQnLeQrKoQJnN-zIG4Y_3Thm1JvGKMQXAnXJEJMC_fNOhMRcbPu67mH724VlZBa4CA0s0magmZbAMm4/s640/logo+ponunaensalada+2015+600x1080.jpg)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada