I participo en el repte #Ponunaensalada en tu verano 2015
Ingredients:
- una pera;
- una taronja;
- albercocs;
- codonyat;
- uns quants brots d'enciams;
- uns 50 g de mató;
- vinagre agredolç;
- sucre;
- oli.
Preparació:
Confitem la pera tallada a làmines gruixudes, la taronja a talls, i els albercocs sencers en un almívar lleuger d'aigua, vinagre agredolç ( jo he utilitzat un d'especiat) i sucre. Deixem coure molt lleugerament els albercocs i la taronja els retirem, i acabem de confitar la pera. Traiem la pera de l'almívar i deixem escórrer.
Tallem el mató a daus, i el codonyat a làmines quadrangulars primerament i després per la meitat en diagonal, per a fer uns triangles allargats.
Muntem el plat posant els albercocs, els talls de pera i de taronja, els brots d'enciam i el codonyat en forma de muntanya, donant alçada. Acabem amb els daus de mató, i salsem tot amb una reducció de l'almívar que hem fet, i una mica d'oli d'oliva.
"Con esta ensalada participo en la campaña #Ponunaensalada en tu verano 2015 que organiza Sugg-r and some Salt con la colaboración de Claudia & Julia, Lafiore, Señoríos de Relleu, Un huerto en mi balcón y Vive la Fruta {del huerto a tu casa u oficina}.
I si voleu veure més amanides...
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada