![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjYMCftAVgf9TOtN6hQZxS7mxXAiV5SkssqkH7aa1jpRChcJzXMjge7lFdkXrCcPAbdbWzCD2n_OC9dXtKC49ms-nthPkaQVZUmBjAANdPQrCgb7FnFwBRLcxcQ7Sk8a8vgXpKfHVXGT6U/s1600/pa+de+s%C3%A8gol+15.jpg)
Entrada destacada
El temps de les cireres
En els propers dies trobareu en aquest blog unes quantes receptes amb cireres: en tenim tantes que no sabem com menjar-les! L'estimaré s...
diumenge, 22 de juny del 2014
Pa de sègol
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjYMCftAVgf9TOtN6hQZxS7mxXAiV5SkssqkH7aa1jpRChcJzXMjge7lFdkXrCcPAbdbWzCD2n_OC9dXtKC49ms-nthPkaQVZUmBjAANdPQrCgb7FnFwBRLcxcQ7Sk8a8vgXpKfHVXGT6U/s1600/pa+de+s%C3%A8gol+15.jpg)
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Jo M'apunto a esmorzar: entre el pa i la confitura i envoltada de verd, un inici d'estiu genial. Bona revetlla.
ResponElimina