Entrada destacada

El temps de les cireres

En els propers dies trobareu en aquest blog unes quantes receptes amb cireres: en tenim tantes que no sabem com menjar-les! L'estimaré s...

diumenge, 22 de juny del 2014

Pa de sègol

 
Ahir vam preparar aquests dos motlles amb massa de pa de sègol, seguint la recepta de Iban Yarza. És una fórmula molt fàcil, perquè no cal pastar la massa, però necessita unes quantes hores de fermentació de la massa mare. Dels dos pans que vam fer, en un li vam posar panses i pinyons, i no va pujar gaire, però el gust és molt bo, perfecte per esmorzar amb alguna confitura, en el nostre cas una de cireres senceres que ja teníem preparada de la setmana anterior.

Segons l'autor de la recepta, va millorant a mesura que passen les hores...





 






1 comentari:

  1. Jo M'apunto a esmorzar: entre el pa i la confitura i envoltada de verd, un inici d'estiu genial. Bona revetlla.

    ResponElimina