Entrada destacada

El temps de les cireres

En els propers dies trobareu en aquest blog unes quantes receptes amb cireres: en tenim tantes que no sabem com menjar-les! L'estimaré s...

diumenge, 29 de setembre del 2013

Aperitiu de formatge amb pistatxo i mores

Avui hem preparat uns aperitius per emportar al dinar familiar: boletes de formatges amb pistatxo, als que hem afegit una mora de tardor per decorar.
Ingredients:
  •  formatges de diferents classes: tou dels til.lers, de cabra, camembert, ...
  • 200 g de pistatxos.
  • mores.
  • escuradents decoratius
Tallem els formatges a daus petits, i els barregem una mica; si no son tous, cal posar-los 30 segons al microones per a que es comencin a desfer , i continuar mesclant fins que quedi una pasta espessa uniforme.


Triturem els pistatxos a trossets, no massa fins; una part la reduïm a pols, i l'afegim a la mescla dels formatges. Deixem la mescla a la nevera durant un parell d'hores per a que agafi consistència.

 

Quan els formatges siguin prou freds, fer-ne boletes, no massa grans, i arrebossar-les amb els trossets de pistatxo. Deixem refredar de nou fins un quart d'hora abans de servir.
Per servir, posar-los en una safata; amb un escuradents, travessem una mora i el clavem sobre la bola de formatge. Repetir l'operació amb totes les boles.
És un aperitiu molt consistent: no menjar-ne més de dos.








Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada