Entrada destacada

El temps de les cireres

En els propers dies trobareu en aquest blog unes quantes receptes amb cireres: en tenim tantes que no sabem com menjar-les! L'estimaré s...

dijous, 12 de setembre del 2013

Carbassons rodons farcits: actualitzant imatges

Avui la nostra cuinera ha tornat a cuinar els carbassons farcits vegetarians, un dels nostres plats més consultats, en aquest cas amb carbassons ecològics de Cistells al punt BIO.
Per això actualitzo la recepta amb noves imatges. Podeu veure la recepta fent clic sobre la imatge...


2 comentaris:

  1. No he menjat mai carabassons rodons, els nostres són els de sempre. Aquest plat ha d'estar molt bo i és perfecte per la tornada a la feina, sa i lleuger.

    ResponElimina
  2. De gust els trobo una mica diferents dels allargats, una mica amargants si es couen massa, però farcits son molt bons. Al meu germà li agrada plantar-ne i repartir-los en els cistells..

    ResponElimina