- 8 espàrrecs verds, frescos;
- 2 carbassons;
- 100 g de formatge camembert;
- vinagre de xerès, oli i sal;
- escuradents decoratius.
Preparació:
Pelar els carbassons i fer-ne làmines longitudinals fines, que es puguin cargolar. Apart, tallar la part més dura dels espàrrecs i deixar l'extrem superior.
Posar una làmina de carbassó sobre la superfície del tauler; col.locar a la part central un dels espàrrecs i una petita quantitat de formatge; afegir un raig d'oli i cargolar el carbassó per a obtenir com un caneló que envolti l'espàrrec i el formatge. Subjectar amb un escuradents;
Cal repetir la operació fins a tenir totes les tapes acabades; posar al forn, afegir un rajolí d'oli, i deixar coure fins que el carbassó estigui cuit.
Acabar la presentació posant cada tapa sobre un platet i regar amb una vinagreta de vinagre de xerès i oli , i una mica de sal.
Servir de seguida, mentre sigui calent.
Tenem una pinta boníssima.
ResponEliminaI segur que amb aquest toc de formatge ho estan.
Una salutació,
www.unestapes.blogspot.com