Entrada destacada

El temps de les cireres

En els propers dies trobareu en aquest blog unes quantes receptes amb cireres: en tenim tantes que no sabem com menjar-les! L'estimaré s...

dimarts, 12 de juny del 2012

Tapa d'espàrrec i carbassó

Ingredients (per a 8 tapes):
  • 8 espàrrecs verds, frescos;
  • 2 carbassons;
  • 100 g de formatge camembert;
  • vinagre de xerès, oli i sal;
  • escuradents decoratius.

Preparació:

Pelar els carbassons i fer-ne làmines longitudinals fines, que es puguin cargolar. Apart, tallar la part més dura dels espàrrecs i deixar l'extrem superior.
Posar una làmina de carbassó sobre la superfície del tauler; col.locar a la part central un dels espàrrecs i una petita quantitat de formatge; afegir un raig d'oli i cargolar el carbassó per a obtenir com un caneló que envolti l'espàrrec i el formatge. Subjectar amb un escuradents;
Cal repetir la operació fins a tenir totes les tapes acabades; posar al forn, afegir un rajolí d'oli, i deixar coure fins que el carbassó estigui cuit.
Acabar la presentació posant cada tapa sobre un platet i regar amb una vinagreta de vinagre de xerès i oli , i una mica de sal.

Servir de seguida, mentre sigui calent.

1 comentari:

  1. Tenem una pinta boníssima.
    I segur que amb aquest toc de formatge ho estan.

    Una salutació,

    www.unestapes.blogspot.com

    ResponElimina