Entrada destacada

El temps de les cireres

En els propers dies trobareu en aquest blog unes quantes receptes amb cireres: en tenim tantes que no sabem com menjar-les! L'estimaré s...

dissabte, 16 de juny del 2012

Polos de fruites

Amb l'excedent de fruita de la collita de casa he preparat uns polos de fruites pels dies de calor, com avui...


Ingredients:
  • Fruites: albercocs, cireres, síndria,...;
  • 1 llimona;
  • 100 g de sucre;
  • mig vas d'aigua;
  • pals de polo;
  • uns vasets o motlles de polo.

Elaboració:

Al foc, desfer el sucre amb l'aigua  fins a obtenir un xarop lleuger. Deixar refredar.
Mentre refreda, tallar la fruita a trossets, afegir una mica de suc de llimona i triturar amb una batedora o liquadora; a continuació, passar-ho per un colador xinès i afegir el xarop.

Posar el suc en els motlles, i deixar una estona al congelador, fins que comenci a gelar. Abans que estigui molt gelat, posar els pals als polos, i deixar que acabin de congelar. Es poden guardar per un dia calorós o utilitzar per a fer altres preparacions, com batuts freds o còctels.


 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada