Entrada destacada

El temps de les cireres

En els propers dies trobareu en aquest blog unes quantes receptes amb cireres: en tenim tantes que no sabem com menjar-les! L'estimaré s...

divendres, 3 de febrer del 2012

Poma al forn

Aquest hivern és una mica estrany...el fred ha arribat amb un mes de retard, però amb força: l'aire d'avui divendres és realment gèlid i hi ha un sol esplèndid, després de tants dies de boires i boirines, mentre a la resta del país estan colgats de neu..
Per celebrar l'arribada del sol vull penjar unes fotos de les alzines que hi ha al camí de Sol Xamà, per acompanyar la poma al forn, que vam coure ahir i que fem sempre a l'hivern. Aquestes pomes les hem acompanyat amb un farcit de pinyons, energètics, per combatre el fred, i un raig de rom.

Ingredients:
  • 4 pomes;
  • sucre, al gust;
  • uns quants pinyons;
  • un raig de rom ( si és per nens, no en poseu).



Fer un forat a la part de dalt de cada poma, separant una tapa i traient una mica del cor. Guardar la tapa superior. Afegir a l'interior una cullerada de sucre, uns pinyons i un raig de rom. Tapar amb la tapa, i posar en una safata que pugui anar al forn. Coure a forn mitjà fins que estiguin cuites. Es poden menjar calentes o fredes..

El bol on hi ha la poma és de vidre ecològic reciclat, fabricat per La Mediterranea, empresa valenciana que utilitza el reciclatge del vidre com a valor afegit, i un disseny innovador per a fer plats, copes, bols i altres materials per la casa..


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada