Entrada destacada

El temps de les cireres

En els propers dies trobareu en aquest blog unes quantes receptes amb cireres: en tenim tantes que no sabem com menjar-les! L'estimaré s...

divendres, 3 de febrer del 2012

Piruletes de meló i pernil/salmó

Aquesta recepta és del nostre menú de Nadal, i serveix també com a aperitiu en un dia de festa..

Ingredients per a 10 piruletes:

  • 10 bastonets de pa;
  • 10 escuradents;
  • meló;
  • pernil;
  • salmó.
Descorazonador manzanaPreparació

Amb un estri per a treure el cor de les fruites fer 10 cilindres de meló d'uns 5 centímetres de llarg; a continuació, enrotllar sobre el meló una làmina de pernil o de salmó i clavar-hi un escuradents, fins a la meitat, en una de les puntes. Clavar l'altra punta de l'escuradents en un bastonet de pa.


Per servir posar les piruletes en un o dos gots bonics. És senzill de fer i queden molt vistoses.

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada