Entrada destacada

El temps de les cireres

En els propers dies trobareu en aquest blog unes quantes receptes amb cireres: en tenim tantes que no sabem com menjar-les! L'estimaré s...

divendres, 17 de juliol del 2015

Polos de préssec amb vermut..i fruites

Avui que és el primer dia de la festa major, res millor que celebrar-ho amb un vermut..això si, a l'interior d'un polo de préssec i acompanyat d'altres fruites..i gel per refrescar l'ambient!
Si el voleu fer per a nens, oblideu el vermut i feu la resta.


Ingredients per a 4 polos:
  • 2 préssecs grocs;
  • una cullerada de mel;
  • suc de llimona;
  • una botella mini de vermut blanc;
  • fruites d'estiu: mores i prunes roges i grogues, o altra que es tingui.

    Preparació:
    Pelem els préssecs i els tallem a trossos; els posem en el bol de la batedora, afegim una cullerada de mel i el suc de mitja llimona. Batem fins a obtenir una crema més o menys homogènia.
    Afegim el vermut blanc i tornem a batre fins a la completa mescla. Si es vol, es pot colar, o també es pot fer amb una liquadora, enlloc de la batedora: en aquest cas quedarà més fi.

    Omplim uns motlles de polo amb la mescla, hi inserim un mànec o palet de gelat i ho posem a congelar.

    Presentació: 
    Abans de servir, posem uns quants cubs de gel en una safata; repartim per la part exterior les fruites , que siguin de colors contrastats (mores, prunes grogues i roges,...).


    Traiem els polos del congelador i els desemmotllem. Els deixem damunt del gel per a que es mantinguin en bon estat fins el moment de consumir.
    Si fa molta calor, cal menjar-los de seguida, si no voleu quedar-vos sense polos.







    Cap comentari:

    Publica un comentari a l'entrada