Entrada destacada

El temps de les cireres

En els propers dies trobareu en aquest blog unes quantes receptes amb cireres: en tenim tantes que no sabem com menjar-les! L'estimaré s...

dimarts, 26 de maig del 2015

Amanida de fruites i hortalisses

#Ponunaensalada
Aquesta recepta és la que inaugura la sèrie d'amanides de primavera, que aniré publicant aquests dies..
Fresca i variada, pot agradar molt als nens, amb la combinació de dolç i colors. I tots els ingredients son ecològics, de Cistells al punt BIO.

I avui he descobert que hi ha altres webs que ja han tingut la idea de fer amanides, i que a més fan un repte "Pon una ensalada en tu verano", del web Sugg-rand some Salt, per a qui vulgui participar....o sigui que ja arribo tard! #Ponunaensalada

 
Ingredients:
  • enciam;
  • pastanaga;
  • carbassó;
  • ravenetes;
  • albercoc;
  • cireres;
  • formatge de cabra, tipus "rulo";
  • sal;
  • llimona;
  • oli d'oliva;
  • herbes aromàtiques: timó, farigola,..
  • pètals de rosa comestibles, com a decoració.

Preparació:
Tallarem la pastanaga a tires fines, que es puguin cargolar, i també uns dauets; afegim unes tires de pell de carbassó, i hi posem una mica de suc de llimona.


Amb un estri de fer boles, en fem unes quantes de carbassó, albercoc i raveneta, i les mesclem amb la pastanaga i el carbassó.

 
Afegim unes fulles d'enciam tallats a trossos petits, uns daus de formatge, raveneta a rodanxes, les cireres, i amanim amb l'oli, la sal i les herbes aromàtiques, al gust.

Acabem de decorar amb dos o tres pètals de rosa. Servir de seguida.


 

"Con esta ensalada participo en la campaña #Ponunaensalada en tu verano 2015 que organiza Sugg-r and some Salt con la colaboración de Claudia & Julia, Lafiore, Señoríos de Relleu, Un huerto en mi balcón y Vive la Fruta {del huerto a tu casa u oficina}.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada