Ingredients:
- 10 maduixes;
- pell de taronja;
- 50 g de nata;
- 1 fulla de gelatina;
- 1 vas d'aigua;
- 1 cullerada de sucre;
- una cullerada de iogurt;
- anís estrellat;
- mitja branca de canyella;
- vinagre balsàmic;
- rom.
Preparació:
Posar la fulla de gelatina en aigua, per a que s'estovi.
En un cassó posem mig vas d'aigua i el sucre, i ho fem bullir. Apartar i afegir l'anís estrellat, la canyella, pell de taronja i una mica de vinagre balsàmic; tallem les maduixes a quarts i les hi afegim. Deixem infusionar una estona, fins que refredi.
Traiem les maduixes del xarop i les triturem bé; les passem pel colador xinès per eliminar les llavors.
Mesclem la nata amb el sucre i la muntem. També podem comprar nata ja muntada i dolça.
Posem una cullerada de iogurt en un cassó i escalfem una mica; afegim la fulla de gelatina, desfem be i apartem del foc. Afegim la polpa de les maduixes, un raig de rom i acabem de barrejar. Incorporem la nata i mesclem amb cura per homogeneïtzar. Deixem a la nevera una estona.
Presentació:
Omplim una copa fins a la meitat de mousse; afegim una capa de maduixes fresques tallades a làmines, acabant d'omplir amb més mousse amb ajut d'una mànega pastissera.
Decorem amb unes làmines de maduixa i uns brots de menta.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada