Ingredients per a 2 copes:
- 5 o 6 maduixes;
- 1 iogurt;
- melmelada de taronges amargues;
- mel o sucre;
- pols de canyella;
- 1/2 llimona;
- 2 fulles de gelatina;
- 1 vas d'aigua.
Preparem la copa en capes:
En primer lloc dissolem la melmelada de taronges amargues amb una mica d'aigua; hi afegim un full de gelatina prèviament hidratada amb aigua ( 5 minuts) i dissolta amb una mica d'aigua calenta. Posem la crema de melmelada en el fons de les copes, i ho deixem una estona a la nevera per a que agafi consistència.
En segon lloc preparem el iogurt: el barregem amb una mica de mel i canyella en pols, al gust, i hi afegim també l'altra fulla de gelatina dissolta en aigua calenta. Posem aquest iogurt sobre la melmelada de taronja (que ja ha de ser consistent), en forma de segona capa. Deixem espessar.
Finalment triturem les maduixes, afegim mel o sucre i unes gotes de suc de llimona per a que no enfosqueixin; mesclem be. Quan el iogurt sigui consistent, col.loquem la crema de maduixa a sobre, fins acabar la copa.
Deixem refredar una estona a la nevera.
Servir fresc.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada