Ahir vaig trobar a la pescateria uns magnífics musclos de roca, i en vaig comprar per a preparar aquesta recepta tan famosa a Bèlgica, els "moules aux frittes" o musclos amb patates fregides...en el nostre cas, ens ho hem menjat de segon plat i sense les patates fregides, però han resultat igualment de bons..
- 1 kg i quart de musclos de roca
- una ceba;
- oli d'oliva;
- una mica de mantega;
- vi blanc, tipus albariño;
- 2 vasos d'aigua;
- sal;
- un parell de fulles de llorer;
- julivert; i
- uns quants grans de pebre.
En primer lloc posem la ceba tallada en una paella amb oli i una mica de mantega, i deixem coure poc a poc, sense que es cremi. Afegim l'aigua i hi tirem els musclos ben nets, i incorporem el llorer i el pebre; deixem coure una mica i afegim el vi i la sal. Esperem a que els musclos s'obrin, i acabem d'incorporar el julivert tallat menut.
Servir calent.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada