Entrada destacada

El temps de les cireres

En els propers dies trobareu en aquest blog unes quantes receptes amb cireres: en tenim tantes que no sabem com menjar-les! L'estimaré s...

dimecres, 3 d’abril del 2013

Confitura de poma


Per aprofitar l'excés de poma que vaig tallar per a fer els panadons, vaig decidir de convertir-la en una confitura per a l'esmorzar..
Ingredients:
  • daus o talls de poma golden;
  • sucre, entre un terç i un mig de la quantitat de poma utilitzada;
  • una branca de vainilla;
  • un grapat de panses.
Elaboració: 
Només cal coure la poma tallada amb una bona quantitat de sucre, a foc lent, per tal que caramel·litzi; per a donar-li un aroma més intens s'afegeix mitja branca de vainilla i unes panses, durant la cocció, retirant-les abans de triturar amb una batedora.
Si es vol, es pot esterilitzar a bany maria, col.locant-la prèviament en un pot hermètic, i així es podrà guardar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada