Entrada destacada

El temps de les cireres

En els propers dies trobareu en aquest blog unes quantes receptes amb cireres: en tenim tantes que no sabem com menjar-les! L'estimaré s...

dimarts, 17 de juliol del 2012

Gelat de cafè i llet merengada a l'oporto

Aquest gelat també es pot fer com a batut fred, només cal deixar temperar el gelat, i la combinació és potser encara més aromàtica que en la forma gelada..senzill, fàcil i bo.

Ingredients:
  • gelat de cafè;
  • gelat o batut de llet merengada;
  • una copeta de vi d'Oporto;
  • una branca de vainilla;
  • grans de cafè;
  • cireres de ratafia.

Elaboració:
Treure uns granets d'una branca de vainilla, posar-los junt a la resta dels ingredients en un recipient de batedora, i mesclar suaument. Repartir en copes o bols i deixar al congelador una estona. Abans de presentar-lo, deixar temperar una mica, per a que desprengui l'aroma de la vainilla. Decorar amb grans de cafè i una cirera de ratafia, en aquest cas de ratafia feta a casa.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada