Ingredients:
- 200 ml de llet;
- 100 g de farina;
- una culleradeta de llevat;
- 1 ou;
- oli i sal;
Pel farcit:
- formatge camembert;
- crema de llet;
- ous de guatlla;
- daus de salmó;
- pinyons.
En una paella, posar una mica d'oli, i escalfar. Agafar una cullerada de la massa i deixar-la caure en la paella, com si fos un crep. Coure un minut per cada costat, i reservar. Repetir fins que no quedi massa.
Deixar refredar els blinis.
A part, desfer el formatge amb una forquilla, i barrejar amb la crema de llet; treballar fins que la crema de llet s'incorpori i ens quedi el formatge cremós.
Coure els ous de guatlla fins que siguin durs, i tallar-los per la meitat.
Preparació
Sobre cada blini, posar una meitat d'ou de guatlla, envoltar amb la crema de formatge, utilitzant una mànega pastissera, i acabar amb un dau de salmó i uns pinyons lleugerament torrats.
Es pot acompanyar amb uns enciams per a completar el plat.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada