Ingredients (4 persones)
- 12 xampinyons grossos;
- 2 pastanagues;
- 2 carabassons;
- 2 porros;
- 3 cullerades de nata líquida;
- 100 g de formatge ratllat;
- oli, sal;
- 1 ou dur (optatiu).
Preparació
Netejar els xampinyons, treure el troncs i guardar.
Tot seguit pelar les pastanagues i els carabassons. Tallar les verdures i els troncs dels xampinyons a trossos petits i salar.
Posar dues paelles al foc amb un bon raig d'oli; en una coure els porros fins que estiguin transparents i en l'altra fregir la pastanaga durant uns 5 minuts, afegir el carabassó i els xampinyons. Coure uns minuts més i posar-hi l'ou dur tallat a trossos petits (en cas de posar-ne). Barrejar el contingut de les dues paelles, afegir-hi la nata líquida i deixar fregir fins que la nata no es vegi. Reservar.
Posar una paella al foc amb oli, salar els xampinyons i coure una mica pels dos costats. A continuació posar el farcit de verdures dins dels xampinyons, procurant que quedin ben plens, i posar-los en una safata d'anar al forn untada amb una mica d'oli. Tirar per sobre el formatge ratllat i gratinar fins que el formatge es desfaci. Sevir ben calents.
Tot seguit pelar les pastanagues i els carabassons. Tallar les verdures i els troncs dels xampinyons a trossos petits i salar.
Posar dues paelles al foc amb un bon raig d'oli; en una coure els porros fins que estiguin transparents i en l'altra fregir la pastanaga durant uns 5 minuts, afegir el carabassó i els xampinyons. Coure uns minuts més i posar-hi l'ou dur tallat a trossos petits (en cas de posar-ne). Barrejar el contingut de les dues paelles, afegir-hi la nata líquida i deixar fregir fins que la nata no es vegi. Reservar.
Posar una paella al foc amb oli, salar els xampinyons i coure una mica pels dos costats. A continuació posar el farcit de verdures dins dels xampinyons, procurant que quedin ben plens, i posar-los en una safata d'anar al forn untada amb una mica d'oli. Tirar per sobre el formatge ratllat i gratinar fins que el formatge es desfaci. Sevir ben calents.
M´encanta aquests xampis ben farcits de multi- verduretes quina delicia!!!!
ResponElimina