Entrada destacada

El temps de les cireres

En els propers dies trobareu en aquest blog unes quantes receptes amb cireres: en tenim tantes que no sabem com menjar-les! L'estimaré s...

dilluns, 16 d’abril del 2012

Xampinyons farcits de verdures



Ingredients (4 persones)
  • 12 xampinyons grossos;
  • 2 pastanagues;
  • 2 carabassons;
  • 2 porros;
  • 3 cullerades de nata líquida;
  • 100 g de formatge ratllat;
  • oli, sal;
  • 1 ou dur (optatiu).
Preparació
Netejar els xampinyons, treure el troncs i guardar.
Tot seguit pelar les pastanagues i els carabassons. Tallar les verdures i els troncs dels xampinyons a trossos petits i salar. 

Posar dues paelles al foc amb un bon raig d'oli; en una coure els porros fins que estiguin transparents i en l'altra fregir la pastanaga durant uns 5 minuts, afegir el carabassó i els xampinyons. Coure uns minuts més i posar-hi l'ou dur tallat a trossos petits (en cas de posar-ne). Barrejar el contingut de les dues paelles, afegir-hi la nata líquida i deixar fregir fins que la nata no es vegi. Reservar. 

Posar una paella al foc amb oli, salar els xampinyons i coure una mica pels dos costats. A continuació posar el farcit de verdures dins dels xampinyons, procurant que quedin ben plens, i posar-los en una safata d'anar al forn untada amb una mica d'oli. Tirar per sobre el formatge ratllat i gratinar fins que el formatge es desfaci. Sevir ben calents.

1 comentari:

  1. M´encanta aquests xampis ben farcits de multi- verduretes quina delicia!!!!

    ResponElimina