Aquest bescuit és tant senzill de fer com el típic cóc ràpid, però surt molt més gustós, amb l'aroma de la taronja. Perfecte per a un berenar acompanyat d'un bon llibre.
Ingredients:
- 3 taronges;
- 3 ous;
- 200 g de farina;
- 290 g de sucre;
- 60 ml d'oli d'oliva;
- llevat en pols;
- la pell d'una llima, per a la decoració.
Preparació:
Preescalfar el forn a 180ºC; En un recipient fondo o un bol, mesclar els ous, 200 g de sucre (la resta el reservem), el suc de dues taronges i l'oli d'oliva; quan sigui uniforme, afegim la farina i el llevat i continuem batent amb un robot o una batedora a baixa velocitat, fins a obtenir una mescla homogènia.
Abocar la mescla en un motlle tipus "bundt". A continuació tallem l'altra taronja a talls petits i els afegim a la mescla, enfonsant-los lleugerament. Coure al forn a 180º fins que estigui cuit.
Mentre cou el bescuit, tallem unes làmines fines de pell de taronja i llima ( o llimona, si no en teniu), i les caramel·litzemen un pot amb una mica d'aigua i la resta del sucre que ens quedava.
Quan el bescuit sigui fred, decorem amb les pells caramel·litzades de la taronja i la llima, alternativament, i en servir, afegir una mica del caramel que ens ha quedat de coure les pells de la taronja.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada