Ingredients:
- 500 g de cigrons cuits;
- 1 ceba;
- 1 botifarra negra;
- 40 g de pinyons;
- 2 cullerades de panses;
- oli d'oliva;
- mig vas de vi blanc o de sidra;
- sal, pebre;
- julivert;
- opcionalment, 1 ou dur.
En una cassola posem un bon raig d'oli i la ceba tallada, i la sofregim a foc lent, fins que comenci a canviar de color. A continuació incorporem les panses i els pinyons, i continuem la cocció uns 5 minuts; afegim la botifarra negra tallada a daus, el julivert també tallat, i el vi blanc o la sidra, i seguim la cocció 3 minuts més.
Finalment incorporem els cigrons prèviament cuits, salpebrem i acabem de coure 3 o 4 minuts més, barrejant de tant en tant amb cura, per tal que no es trenqui la botifarra ni els cigrons. Si veieu que falta suc, podeu afegir una mica del líquid de coure els cigrons.
Si ens agrada l'ou dur, en podem afegir en acabar, tallant-lo a trossos petits.
Servir calent.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada