Des de fa temps que a casa no bevem llet de vaca per esmorzar, ja que com gran part dels adults, no la digerim prou be, i l'hem substituïda per altres productes, com el iogurt o les llets vegetals.
Últimament ens hem acostumat a la "llet de civada" i per això els diumenges, quan tenim una bona estona per esmorzar, ens preparem un batut amb fruites i civada, i el completem amb unes torradetes de cereals i panses, perfectes per combinar amb melmelada o formatges tous..Bon començament de dia!
La llet de civada és una beguda obtinguda a partir de civada integral, aigua, oli de gira-sol i sal marina. Complementa molt be amb els cereals de l’esmorzar, i és una alternativa per a qui no pot o no vol prendre llet de vaca, o per als que tampoc digereixen be la llet de soia.
Com tots els cereals, la civada és rica en glúcids (sucres) complexos, que s’absorbeixen lentament i s'alliberen de forma progressiva,per la qual cosa ajuden a mantenir el nivell de sucre en sang constant.
Conté molts minerals com el sodi, potassi, calci, fòsfor , magnesi, ferro, coure, zinc i oligoelements. També conté àcids grassos i aminoàcids essencials.
És una beguda indicada per a persones estressades, que pateixen insomni i alteracions digestives d’origen nerviós gràcies l’aportació de vitamines del complex B i E, entre altres, i combat eficaçment la retenció de líquids. També destaca per l'aportació de fibra, essencial per al bon funcionament intestinal.
És una beguda indicada per a persones estressades, que pateixen insomni i alteracions digestives d’origen nerviós gràcies l’aportació de vitamines del complex B i E, entre altres, i combat eficaçment la retenció de líquids. També destaca per l'aportació de fibra, essencial per al bon funcionament intestinal.
Per al batut de civada i fruites:
Ingredients:
- llet de civada (avena, en castellà)
- raim
- poma
- magrana
- taronja
- unes gotes de suc de llimona
Beure de seguida.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada