Alguns dels llibres de cuina que més m'agraden, alguns ja vells, altres recents:
- Un que encara no ha arribat a les llibreries, però que vull aconseguir quan es publiqui: The forest feast, de l'autora del blog amb el mateix nom, una fotògrafa de ciutat que va marxar a viure al bosc i que es dedica a cuinar;
- Small plates, Sweet Trears, d'Aran Goyoaga, la creadora del blog Cannelle et vanille;
- Food Styling, de Delores Custer. És un llibre de tècnica fotogràfica d'aliments, per a professionals;
- El gran libro de los Helados y postres helados, de Joanna Farrow i Sara Lewis. Ja no s'edita, però potser el trobareu de segona ma: és realment magnífic;
- Els llibres de Webos fritos: Pan con webos fritos i Recetas para cada momento. Vull començar a fer pa!
I si teniu rosers a casa que no hagin estat tractats amb insecticides ni altres productes químics, a més de celebrar Sant Jordi, podeu menjar-vos alguna rosa...fent uns pètals ensucrats
oh, pètals ensucrats!! Quina delícia!! Prenc nota dels llibres recomanats. Bona Diada!
ResponElimina