Ingredients per a 12-15 unitats:
- Un carbassó;
- sal, pebre i oli d'oliva;
- formatge tou ( jo he fet una mescla de camembert i mató)
- herbes aromàtiques: menta,.
- suc de llimona;
- una llima:
- pinyons.
Preparació:
Tallar el carbassó en làmines fines, longitudinalment, amb un estri de pelar verdures o una mandolina. Posar les làmines en una safata, afegir un raig d'oli, sal i pebre, i una mica de suc de llimona; deixem macerar uns 20-30 minuts.
Amb una part del carbassó, fem boletes i les deixem macerar amb llimona, sal i pebre, en un recipient de vidre.
Mentrestant, preparem el farcit de formatge: barregem els dos formatges per a que quedin com una crema suau; daurem els pinyons en una paella, i els incorporem a la crema; tallem les herbes aromàtiques en juliana i les afegim també; ratllem una mica de pela de llima sobre la mescla, i afegim unes gotes de suc de la mateixa llima; mesclem tots els ingredients i deixem a la nevera fins que agafi consitència.
Per a farcir les làmines de carbassó, posarem una cullerada de crema de formatge sobre un dels extrems de les làmines, i cargolem la làmina per a obtenir un rotllet amb el formatge dins:
El posem en vertical, tornem a afegir pebre (poc), i acabem cada rotllet amb una bola de carbassó i un tall de pruna roja.
És un plat refrescant en aquests dies de calor estiuenc.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada