Entrada destacada

El temps de les cireres

En els propers dies trobareu en aquest blog unes quantes receptes amb cireres: en tenim tantes que no sabem com menjar-les! L'estimaré s...

dijous, 17 de maig del 2012

Roses ensucrades

 
El resultat del procés d'ensucrat dels pètals de rosa que vam collir ahir: per acompanyar els postres dolços o els berenars...
Ingredients:
  • Pètals de rosa;
  • 400 g de sucre;
  • clara d'ou;
  • un vas d'aigua
Es prepara un almívar lleuger amb l'aigua i 200 g de sucre; es deixa refredar.
Es barreja una mica la clara d'ou, sense que es torni blanca, i es posa en un plat; a continuació es banyen un a un els pètals en la clara, i a continuació es passen per l'almívar; es van deixant sobre un paper secant, per tal d'eliminar l'excés de líquid, i es deixen assecar una bona estona.
Finalment s'arrebossen els pètals amb la resta del sucre, per donar-los una textura cruixent.



Els rosers dels quals es cullen les flors no han d'haver estat tractats amb insecticides ni altres productes, evidentment..

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada