Entrada destacada

El temps de les cireres

En els propers dies trobareu en aquest blog unes quantes receptes amb cireres: en tenim tantes que no sabem com menjar-les! L'estimaré s...

dimarts, 15 de maig del 2012

Cuina de flors

Els dies de primavera trobem pels bancals multitud de flors..i ja fa temps que sabem que moltes d'elles son comestibles. Volem recuperar els sabors d'algunes flors en els nostres plats, i per això vam decidir de començar pel més senzill i proper: les flors dels nostres rosers, que son comestibles i evidentment no tenen productes tòxics...
Amb un parell de roses farem uns pètals cristal·litzats amb sucre, per a donar un toc de colors als postres primaverals.
És preferible recollir les flors en un dia fresc, i processar-les el més aviat possible, perquè amb la calor es panseixen de seguida. De moment, aquí teniu els ingredients: de l'hort, a la cuina.


Aquesta nit he provat de cristal.lizar-les amb un almívar, utilitzant una clara d'ou lleugerament trencada per fixar l'almívar als pètals. Demà en veureu el resultat...


  

 






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada