Ingredients:
- Meló, que sigui madur.
- Crema de llet
- Pernil en encenalls ( millor si és de Jabugo!)
- Suc de llimona
- Sal
Elaboració:
Tallar el meló per la meitat, i amb una cullereta de fer boles fer unes quantes boles de meló i guardar-les a la nevera.
Tallar a trossos la resta del meló i triturar-los amb la batedora. Afegir unes gotes de suc de llimona per a impedir l'oxidació i continuar triturant. Després, afegir dos o tres cullerades de crema de llet i un polsim de sal, i acabar de batre fins que quedi una crema espessa. Refredar a la nevera.
Per a presentar-ho es pot fer de dues maneres:
- En una copa, posar la crema de meló fins la meitat de la copa, afegir dos o tres boles de meló i acabar d'omplir la copa. Posar uns encenalls de pernil a sobre, deixant que s'enfonsin una mica. Perfecte per a aperitiu.
- Opció alternativa: posar la crema i les boles de meló en un bol. En aquest cas hi cap més quantitat i es pot menjar com a primer plat els dies d'estiu. El pernil li dóna el punt final, però també es pot fer sense el pernil, i queda quasi igual de bo. I si no està prou fresc, es pot refredar amb glaçons de gel.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada