Entrada destacada

El temps de les cireres

En els propers dies trobareu en aquest blog unes quantes receptes amb cireres: en tenim tantes que no sabem com menjar-les! L'estimaré s...

dimarts, 28 de desembre del 2010

Tapa de patata sorpresa

Tapa de patata sorpresa
El nom li va posar el Ferran..
Ingredients:
  • Pasta per a fer lioneses (o comprar-les fetes)
  • 8-10 ous de guatlla
  • formatge per ratllar
  • sal
     Pel farciment:
  • 1 patata
  • 20 g de mantega
  • 5 cullerades de crema de llet
Elaboració:
Coure prèviament els ous de guatlla en un pot amb aigua, uns 3 minuts, per tal que el rovell quedi semicuit. Treure'ls, pelar-los i reservar-los.
Coure la patata al forn, i a continuació, posar-la en un plat fondo i xafar-la amb una forquilla, afegint la mantega, la crema de llet i una mica de sal .

A part, fer les lioneses si es fa a partir de la pasta. Si no en sabeu fer, utilitzeu lioneses de botiga.
Amb les lioneses ja preparades, tallar-ne la part de dalt. Omplir les lioneses amb el farciment de la patata, deixant un espai on càpiga l'ou de guatlla, i fent que sobresurti una mica de la lionesa. Cobrir l'ou amb una mica més del farciment de patata i acabar amb formatge ratllat.
Gratinar al forn i servir calent.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada