Entrada destacada

El temps de les cireres

En els propers dies trobareu en aquest blog unes quantes receptes amb cireres: en tenim tantes que no sabem com menjar-les! L'estimaré s...

dissabte, 15 de gener del 2011

Cocos

 
Ingredients:
  • 2 clares d'ou.
  • 3 o 4 cullerades soperes de sucre.
  • 150 g de coco ratllat.

Elaboració:
Es comencen a batre les clares durant uns moments; a continuació s'afegeix el sucre, i es continua batent fins a punt de neu fort.

Afegir  el coco ratllat poc a poc sobre les clares i barrejar lentament. Quan tingui una consistència semisòlida, continuar mesclant amb les mans (molt netes) fins que la barreja quedi consistent i no es disgregui el coco. Cal vigilar que no quedi massa compacte, sinó tou.

A continuació, agafar una mica de la mescla amb les mans, donar-li la forma de con, i posar-ho en una safata de forn, prèviament untada amb una mica de mantega o recoberta de paper de forn. Repetir el procediment fins acabar.
Coure al forn mitjà fins que quedin una mica rossos. Deixar refredar i ja es pot servir.

Més fàcil, impossible!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada