Entrada destacada

El temps de les cireres

En els propers dies trobareu en aquest blog unes quantes receptes amb cireres: en tenim tantes que no sabem com menjar-les! L'estimaré s...

diumenge, 26 de desembre del 2010

Trufes de xocolata

Ingredients:
  • 300 g de xocolata negra.
  • 100 g de mantega
  • 4 cullerades de crema de llet
  • 2 rovells d’ou
  • 1 copa de conyac ( optatiu ; si l’han de consumir nens, no en poseu )
  • 200 g de pols de xocolata amarga
  • Unes 50 càpsules de paper.
Elaboració: 

Desfer el xocolata al bany Maria, afegir la mantega i la llet, i barrejar bé. Fóra del foc, afegir-hi els rovells d’ou d’un en un i el conyac, incorporant-ho poc a poc.

Posar a la nevera durant 3 o 4 hores. Durant aquest temps, remenar-ho dues o tres vegades.
Quan la xocolata tingui una consistència que ens permeti moldejar-lo, fer boles i arrebossar-les amb el xocolata amarg. Per arrebossar-les, el millor és posar el xocolata en un tassó i tirar les boles d’una en una a dins, removent-ho bé.

Posar les trufes a les càpsules i deixar-les una estona a la nevera per a que agafin una mica més de consistència, sense que quedin massa fredes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada