Ingredients:
- 300 g de xocolata negra.
- 100 g de mantega
- 4 cullerades de crema de llet
- 2 rovells d’ou
- 1 copa de conyac ( optatiu ; si l’han de consumir nens, no en poseu )
- 200 g de pols de xocolata amarga
- Unes 50 càpsules de paper.
Elaboració:
Desfer el xocolata al bany Maria, afegir la mantega i la llet, i barrejar bé. Fóra del foc, afegir-hi els rovells d’ou d’un en un i el conyac, incorporant-ho poc a poc.
Posar a la nevera durant 3 o 4 hores. Durant aquest temps, remenar-ho dues o tres vegades.
Quan la xocolata tingui una consistència que ens permeti moldejar-lo, fer boles i arrebossar-les amb el xocolata amarg. Per arrebossar-les, el millor és posar el xocolata en un tassó i tirar les boles d’una en una a dins, removent-ho bé.
Posar les trufes a les càpsules i deixar-les una estona a la nevera per a que agafin una mica més de consistència, sense que quedin massa fredes.
Desfer el xocolata al bany Maria, afegir la mantega i la llet, i barrejar bé. Fóra del foc, afegir-hi els rovells d’ou d’un en un i el conyac, incorporant-ho poc a poc.
Posar a la nevera durant 3 o 4 hores. Durant aquest temps, remenar-ho dues o tres vegades.
Quan la xocolata tingui una consistència que ens permeti moldejar-lo, fer boles i arrebossar-les amb el xocolata amarg. Per arrebossar-les, el millor és posar el xocolata en un tassó i tirar les boles d’una en una a dins, removent-ho bé.
Posar les trufes a les càpsules i deixar-les una estona a la nevera per a que agafin una mica més de consistència, sense que quedin massa fredes.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada