Hem preparat un bescuit de fruits secs, amb avellanes, nous i prunes seques. El resultat és semblant a un pa, molt tou i deliciós...
Ingredients:
- 50 g d'avellanes;
- 50 g de nous;
- 2 prunes seques;
- 3 ous;
- 150 g de sucre;
- 120 g de mantega tova;
- 300 g de farina;
- un raig de conyac i un altre de vi do Porto;
- 2 culleradetes de llevat en pols ( Royal o semblant);
- 1 culleradeta de bicarbonat;
- 1 culleradeta de canyella en pols;
- 1 pols de nou moscada i de gingebre;
- i un pols de sal.
Preescalfar el forn a 180ºC. Picar finament les avellanes i les nous, i reservar.
Posar la mescla en un motlle de plum-cake, prèviament sucat amb mantega i enfarinat. També es pot posar un paper de forn.
Coure al forn a 180º C durant uns 35 minuts, fins que estigui cuit ( es comprova punxant amb una forquilla: si no s'embruta, ja és cuit). En posar la massa, assegurar-se d'utilitzar un motlle prou gran, ja que el bescuit puja molt.
Deixar refredar abans de menjar.
Si es pren com a postre es pot acompanyar d'una mica de moscatell...
Ostres, quina pinta. M'apunto la recepta, m'has convençut per un bon esmorzar! petons
ResponEliminaMolt bona recepta,m'encanta per un bon esmorzar!!
ResponEliminaGràcies per la teva visita a la meva cuina,em quedo per la teva cuina també....
Un petó des de la meva cuina http://cuinanatura.blogspot.com.es/
Gràcies a totes dues per passar...
ResponElimina