Entrada destacada

El temps de les cireres

En els propers dies trobareu en aquest blog unes quantes receptes amb cireres: en tenim tantes que no sabem com menjar-les! L'estimaré s...

dimarts, 13 d’agost del 2013

Pèsols amb pernil

Aquest primer plat fet amb pèsols frescos i taquets de pernil, sempre l'he trobat molt bo. És fàcil de fer i no costa gaire temps...
 



Ingredients per a 2 persones:
  • 200 g de pèsols frescos;
  •  1 ceba;
  • 60 g de pernil salat tallat a taquets, que sigui bo;
  • 1 copa de vi blanc sec;
  • oli d'oliva i sal.

Preparació:
Tallar la ceba a rodanxes fines, posar-les en una cassola amb un bon raig d'oli i deixar potxar fins que sigui daurada; afegir el pernil i continuar la cocció 3 o4 minuts més; tot seguit, afegir els pèsols, el vi blanc i la sal; continuar la cocció uns 15 minuts fins que els pèsols siguin cuits.

Servir calent.
Si es disposa de cassoletes individuals es pot servir en la mateixa cassola.





1 comentari:

  1. A mí també m'agrada molt aquest plat. Les cassoletes taronges també m'han agradat molt i les fotos genials, com sempre.

    ResponElimina