Entrada destacada

El temps de les cireres

En els propers dies trobareu en aquest blog unes quantes receptes amb cireres: en tenim tantes que no sabem com menjar-les! L'estimaré s...

divendres, 10 d’agost del 2012

Pastes seques

 Pastes seques1.www.cuinaalfoc.blogspot.com

Ingredients:
  • 4 rovells d'ou;
  • 100 g de sucre;
  • 125 g de farina;
  • 25 g de mantega tova.
Preparació
Posar en un bol els rovells d'ou, el sucre i la mantega. Es bat amb batedora elèctrica o amb una forquilla fins que el sucre quede ben incorporat i no es noti. Llavors s'hi incorpora la farina -passada per un colador- en forma de pluja. Es barreja bé; la pasta ja està preparada per utilitzar.
Posar la pasta sobre un paper d'anar al forn untat de mantega, i posar a damunt un altre paper, humit amb aigua per la part que toca a la pasta. Tot seguit passar per sobre un corró de cuina fins que quedi una làmina uniforme de 1/2 cm. de gruix. Treure el paper de sobre, i a continuació passar la pasta a una safata d'anar al forn, sense treure el paper de sota.
Tot seguit, tallar amb un motlle o got les pastes de la mida que és vulguin fer. A mi m'agraden petites però això es a gust del cuiner o cuinera.
Escalfar el forn a temperatura alta, i al moment de coure posar-lo a temperatura mitjana. Posar la safata al forn i a mig coure tornar a remarcar les pastes i fer unes ratlles per sobre. Deixar coure fins que estiguin una mica daurades.
Pastes seques 2.www.cuinaalfoc.blogspot.com

Treure la llauna del forn i separar les pastes. Deixar refredar i guardar en una capsa hermètica.
Si les voleu molt seques no hi poseu mantega.
Pastes seques 3.www.cuinaalfoc.blogspot.com

Xocolata desfeta amb pastes seques.www.cuinaalfoc.blogspot.com

Pastes seques 4.www.cuinaalfoc.blogspot.comPastes seques 5.www.cuinaalfoc.blogspot.com
 Pastes seques 6.www.cuinaalfoc.blogspot.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada