Entrada destacada

El temps de les cireres

En els propers dies trobareu en aquest blog unes quantes receptes amb cireres: en tenim tantes que no sabem com menjar-les! L'estimaré s...

dimecres, 2 de febrer del 2011

Cua de bou



Ingredients ( 4 persones )
  • 2 cues de bou a trossos
  • 2 cebes amb un clau d’espècies clavat
  • 2 pastanagues
  • 1 porro
  • 2 fulles de llorer
  • 2 gots de vi blanc (mitjans )
  • 5 grans de pebre negre
  • 1 nou i unes 6 o 7 ametlles
  • julivert, farigola, tòfona, api, oli, sal,
Preparació:
En una cassola amb oli es cou la cua de bou fins que canvii de color. Afegir-hi les verdures (cebes, pastanagues, porro, llorer, julivert, farigola, api, pebre negre) i es deixa coure una mica.
Afegir-hi el vi i una picada amb les ametlles, la nou i la tòfona. Tot seguit, posar-hi aigua fins a cobrir la carn i deixar-ho coure fins que la cua quedi tova ( unes 3 hores).
Es pot fer el dia abans.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada