Ingredients ( 4 persones )
- 2 cues de bou a trossos
- 2 cebes amb un clau d’espècies clavat
- 2 pastanagues
- 1 porro
- 2 fulles de llorer
- 2 gots de vi blanc (mitjans )
- 5 grans de pebre negre
- 1 nou i unes 6 o 7 ametlles
- julivert, farigola, tòfona, api, oli, sal,
Preparació:
En una cassola amb oli es cou la cua de bou fins que canvii de color. Afegir-hi les verdures (cebes, pastanagues, porro, llorer, julivert, farigola, api, pebre negre) i es deixa coure una mica.
Afegir-hi el vi i una picada amb les ametlles, la nou i la tòfona. Tot seguit, posar-hi aigua fins a cobrir la carn i deixar-ho coure fins que la cua quedi tova ( unes 3 hores).
Es pot fer el dia abans.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada