Entrada destacada

El temps de les cireres

En els propers dies trobareu en aquest blog unes quantes receptes amb cireres: en tenim tantes que no sabem com menjar-les! L'estimaré s...

diumenge, 11 de novembre del 2012

Souflée de porros


Ingredients ( 4 persones )
  • 6 porros;
  • 50 g de molla de pa, del dia abans;
  • un got i mig de llet, i un got de crema de llet;
  • 3 ous;
  • mantega, sal.
Per la salsa:
  • beixamel clara;
  • 100 g d'espinacs bullits, triturats i escorreguts.
Preparació:

Fer bullir els porros, tallats petits, amb aigua i sal durant uns 30 minuts. Escórrer bé. 
En un bol posar la molla de pa amb la llet calenta; afegir els porros ben escorreguts i batre amb la batedora; mentre batem, incorporar els ous d’un en un, i després la crema de llet (una mica batuda). Salar.
Untar un motlle amb mantega i posa-hi la crema obtinguda; coure a bany Maria, al forn, durant una hora. Deixar-ho refredar una mica abans de treure del motlle.

Bullir els espinacs en una mica d'aigua i escorre'ls be; fer una beixamel clara i afegir els espinacs, remenant per obtenir una salsa. Aquesta salsa es tira per damunt del souflée.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada