Ingredients ( 4 persones )
- 6 porros;
- 50 g de molla de pa, del dia abans;
- un got i mig de llet, i un got de crema de llet;
- 3 ous;
- mantega, sal.
- beixamel clara;
- 100 g d'espinacs bullits, triturats i escorreguts.
Preparació:
Fer bullir els porros, tallats petits, amb aigua i sal durant uns 30 minuts. Escórrer bé.
En un bol posar la molla de pa amb la llet calenta; afegir els porros ben escorreguts i batre amb la batedora; mentre batem, incorporar els ous d’un en un, i després la crema de llet (una mica batuda). Salar.
Untar un motlle amb mantega i posa-hi la crema obtinguda; coure a bany Maria, al forn, durant una hora. Deixar-ho refredar una mica abans de treure del motlle.
Bullir els espinacs en una mica d'aigua i escorre'ls be; fer una beixamel clara i afegir els espinacs, remenant per obtenir una salsa. Aquesta salsa es tira per damunt del souflée.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada