Entrada destacada

El temps de les cireres

En els propers dies trobareu en aquest blog unes quantes receptes amb cireres: en tenim tantes que no sabem com menjar-les! L'estimaré s...

dissabte, 17 de març del 2012

Gelat de cafè frappé

Ja arriba la calor...

Ingredients per a dues copes:
  • 6 boles de gelat de cafè;
  • 80 ml de crema de llet;
  • canyella en pols;
  • gel picat;
  • sucre, a discreció;
  • grans de cafè, per guarnir.

Posar la meitat del gelat en una batedora; afegir la crema de llet, una mica de canyella en pols i una cullerada o dues de sucre. Barrejar fins a obtenir una crema de cafè suau, amb una mica d'escuma.
Posar al fons d'una copa o vas alt una mica de gel picat; afegir una bola de gelat, i a continuació, la crema de cafè; completar amb més gel picat; barrejar una mica amb una cullera, i acabar amb la resta del gelat de cafè. Guarnir amb uns grans de cafè, i si agrada, amb una mica de canyella.


Fresquet.. per començar la primavera...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada