Ingredients (4 persones)
- 8 peres grans
- 1 litre de vi negre
- 1 got d'aigua
- 16 cullerades rases de sucre
i una branca de canyella
Preparació
Pelar les peres, procurant que quedin ben fines, i deixant el mànec. Posar-les en una cassola una al costat de l'altra amb el mànec cap a dalt. Afegir el vi, l'aigua, el sucre i la canyella, i posar-les a foc mitjà.
Coure fins que estiguin toves, entre tres quarts i una hora, però vigilant que no es desfacin. Per saber quan estan cuites es punxen amb una agulla de fer mitja o amb un estri semblant. Quan l'agulla entri fàcilment vol dir que ja estan bé.
Deixar-les refredar. Mentrestant, reduir el vi al foc, fins que quedi com un xarop.
Servir en plats, afegint el xarop de vi i la canyella.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada