Ja feia dies que us devia la recepta. Aquí la teniu..
Ingredients (4 Persones)
- 4 carabassons rodons
- 1 porro
- 1 pastanaga grossa o dues mitjanes
- 1 pebrot roig
- 3 cullerades de crema de llet
- 50 g de formatge ratllat
- sal, oli
- aigua per bullir els carabassons
Preparació
Aquesta recepta està feta amb uns carabassons rodons, de color groc o verd de la mida d'una taronja mitjana.
Posar una olla al foc amb abundant aigua salada. Quan comenci a bullir, posar- hi els carabassons i deixar-los coure de 15 a 20 minuts. Passat aquest temps, es treuen de l'aigua i es deixen refredar una mica. Llavors es talla una petita part, on hi ha el mànec, i es buiden per dins amb una cullera petita, tenint cura de no trencar la pell.
Guardar la polpa que hem tret, i posar els carabassons cap avall perquè escorrin l'aigua.
Guardar la polpa que hem tret, i posar els carabassons cap avall perquè escorrin l'aigua.
Mentre es couen els carabassons es pot preparar el farcit: posar una paella al foc amb un bon raig d'oli i coure el porro tallat menut, a foc lent, fins que es posi transparent. Llavors afegir-hi la pastanaga i el pebrot, tallat petit. Deixar-ho coure uns 5 minuts, afegir la polpa del carabassó que s'havia reservat i la crema de llet.
Continuar la cocció fins que la llet no es noti o sia que la llet no es veu. Salar.
Continuar la cocció fins que la llet no es noti o sia que la llet no es veu. Salar.
Farcir amb aquest preparat els carabassons, posar per sobre formatge ratllat i coure al forn durant uns 10 minuts, gratinant cap al final de la cocció. Servir calents.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhTfjGSBEWIOQRAFithpE31nMg0POvXBVER6k8Fy4u5sRm9HFs9rMZbgMz5f54bGQ2TtZqLH-jS8HcCMaTJ3GB4Lawdm7b7a-9RO3E4bs1r48iccy4bMaX09bkbUwa9g5ItuXnONtusjWc/s320/carbassons+farcits+5.JPG)
Quins carbassons mes xulos, li hauré de dir al meu pare que busqui la llavor, realment una meravella per farcir. Quina bona pinta!!!!!!! Petons,
ResponElimina