Entrada destacada

El temps de les cireres

En els propers dies trobareu en aquest blog unes quantes receptes amb cireres: en tenim tantes que no sabem com menjar-les! L'estimaré s...

diumenge, 20 de març del 2011

Tocinets

Ingredients:
  • 12 rovells d’ou
  • 300 g de sucre
  • 6 cullerades grans d’aigua
  • Càpsules de paper metal·litzat, petites. 
Es barreja l’aigua i el sucre. Es posa al foc i quan començi a bullir es treu del foc i es deixa refredar una mica. Apartar una petita quantitat de xarop per untar els motlles.Batre els rovells d’ou, sense que facin escuma, i afegir el xarop que havíem preparat abans. Barrejar bé.
Untar els motlles i omplir-los del batut. Coure al vapor durant 15 minuts, amb la cassola coberta amb un drap de cuina ( per absorbir l’excés de vapor i evitar la condensació) i posant la tapa per sobre. Deixar refredar.
Per treure’ls del motlle , passar amb cura la punta d’un ganivet pel voltant del motlle. Posar-los en càpsules de paper per a trufes ( és millor que siguin de paper metal·litzat ).






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada